Luxe vakanties waar alles verzorgd wordt

Luxe vakanties zijn echt mijn ding, dus als ik er weer tussenuit wil, schakel ik Silktravel in om iets leuks voor mij te boeken. Ik houd er namelijk niet van om alles zelf uit te moeten zoeken, hoe graag ik ook op vakantie ga. Silktravel weet altijd de beste reizen voor me uit te zoeken en zo ook deze keer toen ik naar Seychellen ging!

Cocktails aan het witte zandstrand drinken

Seychellen stond al een tijdje op mijn reislijstje, want het leek me heel erg mooi hier en het was de perfecte bestemming voor luxe reizen. Ik heb daarom Silktravel ingeschakeld om hier een mooie resort voor me uit te zoeken. Ik zou in het Maia Luxury Resort & Spa verblijven en aan de foto’s te zien, zag alles er meer dan prima uit! Ik kan echt iedereen aanraden om ook via Silktravel luxe reizen te boeken, want niets is zo luxe als achterover leunen en van je cocktail aan het witte zandstrand genieten terwijl alles voor je in orde wordt gemaakt. Het fijne aan een touroperator is dus dat je echt niks hoeft te regelen. Zo werden mijn vliegtickets en overnachtingen voor me geboekt en ook over het vervoer van en naar het resort hoefde ik me geen zorgen te maken. Ik heb dus 10 dagen lang niets anders gedaan dan genieten!