Met Pinksteren erop uit

camping pinksteren

Gezellig met het hele gezin erop uit, natuurlijk naar een vakantiepark waar wel wat te doen is voor de kinderen. Een vakantiehuis Pinksteren kun je eenvoudig huren bij de Leistert, vakantiehuizen die van alle gemakken zijn voorzien. Of je nu met het hele gezin komt, of misschien wel met de hele familie. Voor ieder gezelschap heeft het park voldoende gelegenheid om te overnachten. Zelfs voor groepen zijn er prachtigen authentieke boerderijwoningen te huur, op deze manier wordt je vakantie wel erg leuk.

vakantiehuis Pinksteren

Voordelig weg met Pinksteren

Een vakantiehuis Pinksteren is in 2021 wel heel erg voordelig om te huren, op een camperplaats na zijn er zeer voordelige arrangementen die je kunt boeken. Ook bij het huren van een vakantiebungalow krijg je mooie kortingen, dit betekent niet alleen dat je op het beste vakantiepark bent maar ook nog eens het voordeligste. Hemelvaart en Pinksteren kun je lekker goedkoop vieren op de Leistert, de kinderen vinden het geweldig want op deze dagen worden ze ook vermaakt door het animatieteam. 

Altijd plezier op de Leistert

Of je nu een vakantiehuis Pinksteren boekt of je gaat een andere periode naar de Leistert, op ieder moment kun je er plezier beleven. De kinderen kunnen tijdens de Pinksterdagen gratis deelnemen aan de activiteiten die Pluck & Pien organiseren, ook alle andere faciliteiten staan helemaal gratis tot je beschikking. Ook is het mogelijk om even lekker te zwemmen in het subtropisch zwemparadijs, na het zwemmen zal je vast even langs de snackbar gaan voor een lekkere snack.