Een goedkoop hotel bij de Efteling op loopafstand

De Efteling is tegenwoordig een van de populairste attractieparken in Europa. Het ruim 65 jaar oude park is in de loop van de jaren flink gegroeid waardoor je aan een dag in het park niet genoeg meer hebt. Een dagje Efteling kan flink prijzig zijn, zeker met een groot gezin. Om daarbij ook nog een hotelovernachting te boeken bij een van de accommodaties van de Efteling zelf, is misschien niet heel aantrekkelijk. Toch hoeft een hotel bij de Efteling niet duur te zijn. Op 500 meter van het park ligt het GuestHouse Hotel. Een modern hotel bij Efteling in Kaatsheuvel tegen een aantrekkelijke prijs.

Efteling arrangementen

Het GuestHouse Hotel ligt op loopafstand van de Efteling waardoor het de perfecte plek is voor een overnachting naast je bezoek aan het park. Je auto parkeer je gratis op het parkeerterrein wat natuurlijk al in parkeerkosten scheelt. Het hotel bied niet alleen kamers aan, maar ook volledige arrangementen inclusief entree voor de Efteling. Een tip als je een arrangement wilt boeken. Wanneer je een arrangement voor de Efteling boekt, krijg je altijd gratis ontbijt in het hotel!

In dit hotel bij de Efteling kun je ook een lekker hapje eten. In het restaurant van het hotel kun je al voor 24 euro per persoon genieten van een heerlijk driegangendiner. Er is ook een speciaal kindermenu voor de kleine eters.